Bra mellanmål för Legofantaster

Det är roligt att bygga med Lego. En kreativ hobby för både barn och vuxen. Gör en paus i byggandet och ät ett riktigt gott mellanmål.

Bygga med Lego

Det är många barn som älskar att bygga med Lego. Även vuxna. Det är en bra hobby som både är kreativ och utvecklar intelligensen. Förutom att den också är väldigt rolig. Man kan bygga både fantasifulla världar och köpa byggsatser med kända figurer som Harry Potter eller Star Wars. Du kan rentav investera i Lego, då många vuxna gärna köper special edition set och är villiga att betala mycket för dem.

Satsa på mellanmål

Bra mellanmål hjälper oss att hålla energin uppe. Barn leker bättre när de inte är så hungriga. Det är klokt att göra en liten paus i leken. Ett riktigt bra mellanmål är knäckebröd. Fullt med mättande fibrer och du kan äta det utan att blodsockret åker i höjden. Det finns många smaker att välja mellan och vill du göra det riktigt enkelt köper du ett paket Wasa sandwich. Gå in på Wasa.com och storhandla knäckebröd. Där får du en bra översikt över alla knäckebrödsorter som finns. En annan fördel med deras knäckebröd är att de klimatkompenserar produktionen, så du kan äta med riktigt gott samvete.

Goda pålägg

Smörgås är verkligen ett bra mellanmål. Vi är ju alla olika som människor och tycker om olika pålägg. Förutom klassiker som ost och skinka, så är det gott med frukt och grönsaker på smörgåsen. Ett mer mättande alternativ är tonfisksallad med creme fraiche och lök. Idag är det väldigt populärt med hummus. Antingen köper du färdig eller så gör du egen hummus med olivolja, sesampasta och kikärtor. Det går också att lägga matrester på knäckebrödskivan från Wasa.com: rödbetssallad, köttbullar, lax eller kyckling smakar riktigt gott på smörgåsen dagen efter.

BoldNews