Webbsidan som är ett måste

För en byggnörd som jag, så är hemsidan med Lego Technic (LT) så otroligt underbar att surfa runt på. Här kan du hitta allt från vilka byggsatser det finns och hur de ser ut när de är färdigbyggda, till att kunna se suveräna filmklipp då du kan se de olika modellerna ”in action”.

Att surfa runt på denna sida gillar jag skarp och det har hänt att jag har suttit i flera timmar och sambon har nästan efterlyst mig och undrat var jag har varit. Dessutom finns det speciella koder som du kan ladda ner för att få tillgång till extra material eller hur du ska göra för att kunna ladda ner den speciella appen för bygginstruktioner av satserna.

Appen funkar både till iOS och Android mobiler och surfplattor, vilket är perfekt om du vill ha en guide på hur du ska bygga din LT modell steg för steg. Annars kan du alltid ladda ner bygginstruktioner helt gratis för att du ska kunna bygga din egen modell. Denna instruktion kommer i PDF-format och du kan skriva ut den, för att sedan bygga med dina klossar.

Det är bara till att knappa in modell eller artikelnummer och vips så har du bygginstruktionerna till den LT byggsats som du vill göra. Det har hänt att jag har utnyttjat denna funktion när jag inte har hittat min egen bygginstruktion eller för att jag vill testa och se om jag kan bygga en egen modell fast jag inte har köpt byggsatsen. Alltid lika utmanande att testa bygget på det viset.

Men det jag har mest nytta av egentligen, som jag hittar på webbsidan, är att det finns tydlig information om varje modell med artikelnummer och en kort film hur den fungerar när den är färdigbyggd. Dessutom presenteras kommande nyheter och det är alltid lika kul att läsa om.

BoldNews